Näistäkö seuramme toimivat sivut

Perjantai 22.10.2010 - SEP piäkokkeilija


 

20091015_hr_koivumki_hirvensarven_kntpaikka_dscn05762.jpg

Olisko näistä sivuista apua tiedon tuskaan, no peräkammarin miehet ei oo vielä mukana mutta oottakeehan. Kuukauven tai parin piästä (vuoden) ollaan viisaampia kun viimeisimmätkin ovat suaneet koneensa kääntiin. Toivotaan keskustelua tällä Jättösarven kiäntöpaikka palstalla.

Jättösarvenkiäntöpaikka on Martti Räsäsen nimeämä ja merkitsemä.(In memoriam)

 

Avainsanat: Soitun Erä-Pojat,


Kommentit

22.10.2010 21:14  "haopitsi"

Nämähän on ihan tolokut sivut. Jospa ne loputhi tänne koppeopi.

26.11.2010 19:05  Piäkäättäjä

No joko ne konneet on suatu aaki, seuraavaks pitäs suaha se suullinen pallaate kirjalliseen muotoon. Ruvetkee kirjottelemaan, mittee tiältä pitäs löytyä? Heleppoo tämä on tänne kirjottelelu...nimimerkillä helepottuu...

14.12.2010 21:52  Naturaaliksella tolskooja

Alkaa pikkuhiljaa sivut elävöityä kun kuvia ilmaantuu, samalla tahdilla vaan lisää.

2.1.2011 18:07  Jänisneuvos

Oikein kotisivut! On on, on on on! Hyvä homma. Semmonen tuli mieleen, että saisiko johonkin yhteyteen jonkinlaisen osto/myynti -palstan, jossa voisi kaupitella esim. koiria tai muikkuja, jos joku niitä möisi. Miksei tietysti muutakin roipetta. Samainen palsta voisi toimia eräänlaisena puskaradiona, josta voisi saada vinkkejä keltä kannattaa kysyä apuja erinäköisiin työsurituksiin, konehommiin yms. Vähän lipsahtaa metästyseuran ydinaiheesta, mutta saattaisi muuten lisätä "ulkoerällistä" kanssakäymistä jäsenistön ja alueella asuvien kesken.

11.1.2011 19:50  Piäkäättäjä

Kiitos Jänisneuvos, tällaiset kommentit on hyviä. Sivujen on tarkoitus toimia viesti välineenä Soitun Erä-Poikien asioissa mutta siinä sivussa menee muutkin asiat. Kestää vielä kotvasen ennenkuin saadaan materiaalia muokattua tänne sivulle sopivaksi ja rakennettua sivuja paremmaksi.

19.2.2011 14:21  Kelekkamies

Hirvensarven kiäntöpaikalla ol niin paljon lunta männä viikolla jotta ei näkynyt sarvesta ees piikinpiätä, pitäiskö ens syksynä päivittää isompi sarvi muamerkiks niin ossaantuis kaapuntilaisettii oikeelle paikalle...:-)

5.3.2011 21:51  ForestFox 440 & 380

Jättösarven näkyvyys tilanne tarkistettu, pari piikkiä pilkistää hangen läpi.

31.7.2011 10:38  Kameramies2

Jättösarven näkyvyys hyvä ja lämpötila tapissa. Pari piikkiä pilkistää erään uroksen nupista!

5.2.2012 21:48  Aika monen otoksen ottaja.

Komeita on 2011 jahtikuvat, kannattaa näköjään vilimiä kuluttaa ja kameraa kantaa mukana.

25.3.2012 17:37  ForestFox 440

Jättösarven näkyvyys tarkastettu, kesäajan kunniaksi näkyy jo sentin verran piikinkärkeä.

8.10.2012 19:58  Passilinjojen syyneejät

Jättösarvi oli saanut ympärilleen pari tyhjää öljy kanisteria. Kuvaa en ottanut ko. ympäristötaiteesta.

21.10.2012 19:05  11100

onkohan maaomistajien vuokrauksen luvat kaikki laillisesti kysyttyjä?

22.10.2012 19:41  Soitun Erä-Poikien puheenjohtaja ja metsästyksenjohtaja

En ymmärrä kysymystä koska en tiedä kohdetta mistä on kyse mutta kommentoin tätä kuitenkin.Jos vuokrasopimus on laadittu kaikilla tarvittavilla tiedoilla ja allekirjoittaja on kyseisen maa-alueen omistaja, osakas, jäsen jne. mitä kaikkia niitä vaihtoehtoja allekirjoittajille onkaan tässä nykyisessä pirstaleisessa maanomistuksessa. Sopimustilanteessa on molemminpuolinen luottamus siihen , että sopimuksen osapuolet ovat oikeutettuja kyseisen sopimuksen laadintaan. Epäselvissä tapauksissa sopimus tulee riitauttaa virallisesti ja siinä selvitetään sitten sopimuksen laillisuus ja osapuolten sopimuksen teko-oikeudet. Selvitysprosessi ei ole ilmainen joten osapuolten tulee olla selvillä mahdollisista kustannuksista.Soitun Erä-Pojat noudattavat sopimusehtoja ja arvostavat maanomistajia ja heidän asettamia ehtoja metsästykselle. Epäselvissä tapauksissa toivoisin suoraa yhteydenottoa allekirjoittaneeseen, yleisellä tasolla on vaikea ottaa kantaa epäilyihin laillisuudesta koska kohdetta ei voi tunnistaa yhden lauseen perusteella.Soitun Erä-Pojat r.yPuheenjohtajaHeikki RäsänenYhteydenotto: Seuran nettisivun palautelomakkeen kautta tai seuran puhelimeen soittopyyntö tekstiviestillä.

28.12.2020 10:56  evp seuran nettiukko

Palautetarina

21.10.2010 perustin nämä sivut parantamaan seuran tiedotusta. kävijämäärät sivuilla olivat alkutaipaleella pieniä koska tämä netin kautta tiedottaminen oli monelle outoa ja uutta. Sivujen kävijämäärät alkoivat nopesti kasvaa parin vuoden kuluttua aloituksesta, kymmenessä vuodessa sivuillamme on ollut 358.000 sivulatausta ja kiireisimpänä päivänä yli kolmetuhatta latausta. Sivujen toimivuus on kiinni mielenkiinnosta, jos tapahtumia ja kirjoituksia sivuille saadaan ajantasaisesti niin mielenkiinto säilyy. Ei niiden juttujen tarvitse olla suuria, pienetkin asiat voivat kiinnostaa. Näistä jutuista on tullut paljon positiivista palautetta.

Tämä vuosi 2020 toi uudet haasteet kun jätin seuran luottamustoimet nuoremmille. Nettisivujen päivittäminen pysähtyi kuin seinään, tästä olen hyvin surullisin mielin ja harmittaa sivujen seuraajien puolesta, että sivuilla ei tapahdu mitään, vaikka seuran toiminta jatkuu. maja ja talous ovat hyvässä kunnossa, mutta tämä tiedotus ulospäin on jäänyt hoitamatta.

Tämän blokin tunnuskuvakin on kokenut kovan muutoksen, jyrsijät ovat tehneet osansa, mutta sarvi on saanut koristeeksi tyhjiä öljykanistereita, letkuja ja muuta roinaa, jotka ei muutenkaan kuulu luontoon.

Uskon tämän ulospäin tiedottamisen vielä palaavan uomiinsa ja jopa parantuvan. Asia pitää tiedostaa ja sen olen omalta osaltani ilmaissut.

Tarinoi: entinen nettiukko yms.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini