Ehdinkö osallistua seuran toimintaan

Tiistai 14.1.2020 - SEP sihteeri

Talvikokous 2020 kutsut ovat lähteneet jäsenille, toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi tulemaan kokoukseen päättämään asioista. Jos ei pääse kokoukseen niin ideat ja ajatuksen seuran kehittämiseksi voisi kertoa päättäville tahoille seurassa, tavalla jos toisella.

Tällaisen palautteen teki kirjallisesti kirjeellä Veli Koponen Sepänsaaren seppä joskus viimevuosikymmenen alkupuolella, tosin Veli ei lupauksiaan ja ideoitaan päässyt kommentoimaan uudelleen, Veli hukkui kevätjäihin 19.4.2014.

Tämä Velin kirje on kirjoitettu "pilke silmäkulmassa" mutta kelpaa perusteluksi miksi ei ole ehtinyt kokouksiin ja toimintaan.


Terve

En nyt taaskaan kottaraisenpyynti- ja rilluttelukiireiltäni pääse osillistumaan seuran kokoukseen, mutta annan kirjallisesti ohjeita toiminnan kehittämiseen.

Katson olevani tähän oikeutettu, sillä olen tällä hetkellä ainut pohjoismaissa jolla on jotain käsitystä perinteisestä metsästyksestä. Tarkoitan tässä helvetillistä umpihankihiihtoa päiväkausia pitkin järvenselkiä ja saaria. Teemme sitä mäyräkoiran kanssa lähes päivittäin ja ilman mitään nykyajan teknologiaa.

Eihän, jos koira on aivankuin venäläinen vakoilusatelliitti, antenneja ja antureita sojottaa joka suuntaan, kyseessä ei ole metsästys. Eihän se onneton koira jaksa juosta edes sutta karkuun.

Mutta nyt niistä ohjeista ja neuvoista. Laajensin täällä tätä Sepänsaaren lomakylää ylöspäin ja tein ylempään kerrokseen diskon, mihin asensin karaokelaitteet, eikä se ollut hukkainvestointi.

Nyt Soitun majalle ja vaikkapa siihen kotaankin kannattaisi hankkia samanlaiset laitteet ja kunnon musiikkia laulettavaksi, kuten vaikkapa Vladimir Vysotskinin suvenmetsästys lauluja.

Voitte olla varma, että hyvännäköiset kottaraisetkin saataisiin mukaan toimintaan. Minä voin maksaa koko homman, kun en ole ehtinyt osallistua toimintaan viime vuosina.

Veli Koponen, seppä, Sepänsaari


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Seppä, Sepänsaari

Puheenjohtajan palstalta

Maanantai 31.12.2012 - Puheenjohtaja

Tervehdys Soitun Erä-Poikien jahtimiehet

Ei ole mitta täysi vaikka vuosi 2012 on muutaman tunnin kuluttua täysi ja eletty. On kiitoksen aika kaikille seuran jäsenille vuoden 2012 toiminnasta. Olette tehneet toiminnallanne seuran johtamisen helpoksi, vastuunkantoa ja konkreettista tekemistä on löytynyt monelta taholta.

Toivotan kaikille seuran jäsenille Hyvää Uutta Vuotta 2013

1 kommentti . Avainsanat: SEP